8 % korting en gratis verzonden!

Doktor Jacoby`s Pferdemedicsalbe Paardenzalf 4 x 600 ml. pot (4-pack)

Artikel 5 van 7
€ 49,95 (inclusief btw)

De beste paardenbalsem uit Duitsland de Dr. Jacoby PferdeMedicSalbe.

De nummer 1 paardenzalf in Duitsland. Het in Duitsland zeer veel gebruikte spier- en peeswrijfmiddel voor sporters en actieve ouderen die last hebben van onwillige spieren en pezen, spit, peesverrekkingen, ischias en chronische spier- en gewrichtspijnen. De bijzondere combinatie van hoogwerkzame en natuurlijke ingrediënten is weldadig en verzorgend voor het hele lichaam en het totale spierstelsel. Na het opbrengen van de gel voelt u in de eerste fase een weldadige en verfrissende koeling. Daarna volgt een aangename opwarming. Dit wordt het twee-fasen effect genoemd. Sinds jaren brengt deze paardenzalf verlichting voor: Spierpijn, artrose, artritis, ontstekingen, tenniselleboog, spiervermoeidheid, verrekkingen, pijn in knieën en gewrichten, verstuikingen, kneuzingen, zwellingen, reuma, krampen in benen en voeten, vermoeide benen, koude handen en voeten.

De bijzondere combinatie van hoogwerkzame en natuurlijke ingrediënten is weldadig en verzorgend voor het hele lichaam en het totale spierstelsel.

De paardenzalf van Dr. Jacoby is een Medisch Hulpmiddel en wordt geproduceerd onder GMP-certificaat.
De hoogste erkenning voor farmaceutische produkten.
De Dr. Jacoby PferdeMedicSalbe paardenzalf zit in een 600 ml. verpakking en heeft een Nederlandstalig etiket.

De samenstelling van deze paardenzalf is identiek aan die van de verpakking met Duits etiket (zie afbeelding 2).

Ingredienten  (INCI)
Aqua, Isopropanol alkohol, arnica mexicana, rosmarinus officinalis, D-camphor, carbomer, Levomenthol, Methyl salicylat, linalool,D-limonene, Cl 42051.

© 2006 - 2024 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel