Dr. JACOBY PferdeMedicSalbe - Paardenzalf -Paardenbalsem, de beste verzorging voor spieren en pezen.

De PferdeMedicSalbe is de opvolger van de Theracavalis paardenzalf van Doktor Jacoby, de nummer 1 paardenzalf uit Duitsland. De bijzondere combinatie van hoogwerkzame en natuurlijke ingrediënten is weldadig en verzorgend voor het hele lichaam en het totale spierstelsel. Al 35 jaar geeft de Dr. Jacoby's PferdeMedicSalbe Paardenzalf / Paardenbalsem verlichting bij spierpijn en werkt het verzorgend voor het totale spierstelsel.

De paardenzalf van Dr. Jacoby is een koude gel uit Duitsland en bestaat al  35 jaar. In de loop der jaren is PferdeMedicSalbe blijven vernieuwen en innoveren. Door de hoeveelheid werkzame bestanddelen o.a. menthol en eucalyptus heeft de PMS een breed werkingsspectrum en kan het voor veel meer dan alleen maar (sport-) blessures en pijnen gebruikt worden.

Iedereen heeft wel eens stijve of overbelaste spieren door het sporten. Stijve en stramme spieren kan men krijgen door bewegingen waar het lichaam in combinatie met de gebruikte spieren niet aan gewend is. Spierwrijfmiddel.nl biedt een compleet assortiment aan producten ter behandeling en verzorging van stijve, vermoeide, gevoelige of stramme spieren.

Dr Jacoby2.jpg

 

Mededeling:
Alle verwijzingen naar specifieke vormen van spierpijn worden gezien als medische claim en zijn daarmee in strijd met Art. 10 CAG en Art. 84 van de Geneesmiddelenwet en kunnen dus door ons niet meer worden gebruikt op deze website.

Sorteer op
© 2006 - 2024 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel