Over Spierwrijfmiddel.nl


Spierwrijfmiddel.nl is dé webwinkel met de beste zelfzorgproducten uit de Duitse huisapotheek zoals, paardenzalf, teufelssalbe, neo-ballistol olie, mintzalf, uiercreme, goudsbloemzalf, verzorgende producten op basis van de dode zee mineralen en dat alles met een uitstekende prijs kwaliteit-verhouding. Kortom een winkel vol fijne goed werkende verzorgingsproducten voor de (probleem)huid en spieren.

Onze visie: het leveren van producten van uitsluitend topkwaliteit en `ouderwetse` service.

Het assortiment van Spierwrijfmiddel.nl is altijd in beweging met nieuwe producten en aanbiedingen. Wil je ook up-to-date acties en aanbiedingen ontvangen? Volg ons dan op Facebook , Twitter Of Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. 

Heb je advies nodig of ben je op zoek naar een bepaald product. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je met het maken van de juiste keuze.

Spierwrijfmiddel.nl gelooft in kennis. In focus. In specialisme. Wij groeien door beter te worden. Wij leveren via onze gespecialiseerde webshop hoogwaardige zelfzorgproducten die echt helpen. We schreeuwen niet met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Dit beleid was echter niet mogelijk geweest als u ons daar als vaste klant niet bij zou helpen, want deze keuze betekent wel een eerlijke prijs zonder doorlopende acties en kortingen. Toch merken wij dat wij hiermee op de goede weg zijn en willen u voor deze steun bedanken. Zonder u als klant kunnen wij dit niet volhouden. We gooien ook niet de prijzen omhoog om deze daarna met een hogere korting te kunnen aanbieden. En u wordt ook niet de het hele jaar met zogenaamde kortingsacties bestookt. In tegensteling tot vele andere webshops houden wij alle producten zelf op voorraad. 

Spierwrijfmiddel.nl is onderdeel van de Hippo Group een bedrijf met een obsessieve focus op service en klantgerichtheid.

hippo1.jpg

Hippo Group  
Lage Valkseweg 75
6733 GB WEKEROM

Telefoon 031846 92 15
info@hippogroup.nl

Kvk Centraal Gelderland nr. 08072404
BTW nr. NL001727122B31

 

© 2006 - 2024 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel