Spierwrijfmiddel.nl maakt het u graag gemakkelijk. Dat geldt ook voor de wijze waarop u uw bestelling betaalt.

U kunt kiezen uit de onderstaande mogelijkheden, inclusief betaling achteraf:

  1. iDEAL
  2. Mastercard
  3. Visa
  4. Achteraf betalen

Alle genoemde bedragen op Spiewrijfmiddel.nl zijn in Euro's en inclusief BTW. 

iDEAL 
Met iDEAL betaalt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online, via uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent, met de PC, tablet of de app op uw smartphone. Snel en gratis. En met een vlotte vermelding van de afschrijving in het betalingsoverzicht van uw bank. 

Creditcard 
Spierwrijfmiddel.nl accepteert Nederlandse creditcards van zowel Mastercard als Visa. Tijdens het afrekenen vult u uw creditcardnummer en de vervaldatum in en de CID/CVC-code (veelal vermeld op de achterkant van de kaart). Retourneert u uw bestelling, dan wordt het tegoed binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van uw creditcard. Spierwrijfmiddel.nl berekent geen kosten voor uw betaling, en ook niet voor het eventueel terugstorten op uw rekening. 

Achteraf betalen (Klarna) 
Met Achteraf betalen sturen wij uw bestelling meteen naar u toe en hoeft u pas te betalen zodra u de producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt u een factuur per e-mail, zodra uw bestelling is verzonden. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Besluit u (een deel) van uw bestelling retour te sturen, wacht dan op een aangepaste factuur van Klarna. Deze ontvangt u normaal gesproken één dag nadat de retourzending is ontvangen (en verwerkt). 

Wilt u gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij u alleen om uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of u achteraf kunt betalen en tot welk bedrag u een aankoop achteraf kunt betalen. Betaalt u uw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvangt u een herinnering per e-mail. Betaalt u daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor uw rekening).  Hebt vragen over uw betaling via Klarna, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Als u wilt, kunt u allerlei handige functies gebruiken van MyKlarna; u logt hiertoe in op klarna.nl met het e-mailadres dat hoort bij uw bestelling, of downloadt de Klarna app op uw smartphone of tablet. U kunt Klarna ook bereiken via: 020 – 80 82 852.

© 2006 - 2019 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel