Spierwrijfmiddel.nl maakt het u graag gemakkelijk. Dat geldt ook voor de wijze waarop u uw bestelling betaalt.

Wij maken gebruik van Mollie als betaalprovider en bieden daarmee een ruime keuze aan betaalmogelijkheden.

U kunt kiezen uit de onderstaande mogelijkheden: 

  1. iDEAL
  2. Bancontact
  3. KBC/CBC Payment Button
  4. Creditcard (We accepteren Visa en Mastercard)
  5. Klarna Achteraf Betalen 

Alle genoemde bedragen op Spierwrijfmiddel.nl zijn in euro's en inclusief BTW. 

iDeal

Je plaatst een bestelling bij Spierwrijfmiddel.nl. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDeal wilt betalen. Klik op de iDeal-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Bancontact

Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

KBC/CBC Payment Button

De KBC-Betaalknop is een digitale knop op de betaalpagina van onze webwinkel. Belgische klanten kunnen hun aankoop in enkele klikken betalen, op hun smartphone of tablet, of met de kaart en kaartlezer.

Creditcard (MasterCard, Visa)

Met een creditcard kun je aankopen doen waarbij het verschuldigde bedrag niet direct van je rekening wordt afgeschreven, maar waarvoor de creditcardmaatschappij je periodiek een rekening stuurt. Betalingen met creditcard ontvangen wij direct, waardoor wij je bestelling ook meteen verder kunnen verwerken.

Spierwrijfmiddel.nl accepteert Nederlandse creditcards van zowel Mastercard als Visa. Tijdens het afrekenen vult u uw creditcardnummer en de vervaldatum in en de CID/CVC-code (veelal vermeld op de achterkant van de kaart). Retourneert u uw bestelling, dan wordt het tegoed binnen 14 dagen teruggestort op de rekening van uw creditcard. Spierwrijfmiddel.nl berekent geen kosten voor uw betaling, en ook niet voor het eventueel terugstorten op uw rekening. 

Om het betalingsproces veiliger te maken, gebruiken MasterCard, Visa 3D Secure technologie. Dit is een systeem waarbij de creditcardhouder wordt geïdentificeerd door middel van een extra beveiligingscode. Voor MasterCard is dit "MasterCard SecureCode", voor Visa "Verified by Visa". 

Klarna Achteraf betalen 

Voor betaling met Klarna Achteraf betalen rekenen wij een toeslag van € 1,00 per bestelling vanwege de hoge kosten van dit betaalmiddel. 

Met Achteraf betalen sturen wij uw bestelling meteen naar u toe en hoeft u pas te betalen zodra u de producten hebt ontvangen en gecontroleerd. Op deze manier weet u zeker waar u voor betaalt en betaalt u alleen voor de producten die u daadwerkelijk houdt. Achteraf betalen verloopt via onze partner Klarna. Klarna stuurt u een factuur per e-mail, zodra uw bestelling is verzonden. U kunt betalen wanneer het u het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Besluit u (een deel) van uw bestelling retour te sturen, wacht dan op een aangepaste factuur van Klarna. Deze ontvangt u normaal gesproken één dag nadat de retourzending is ontvangen (en verwerkt). 

Wilt u gebruik maken van Achteraf betalen dan vragen wij u alleen om uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Klarna stelt tijdens het bestellen vast of u achteraf kunt betalen en tot welk bedrag u een aankoop achteraf kunt betalen. Betaalt u uw rekening niet binnen 14 dagen na de ontvangst van de (Klarna) factuur, dan ontvangt u een herinnering per e-mail. Betaalt u daarna nog niet dan zal Klarna kosten in rekening brengen (deze zijn altijd voor uw rekening).  Hebt vragen over uw betaling via Klarna, neem dan contact op met de klantenservice van Klarna. Als u wilt, kunt u allerlei handige functies gebruiken van MyKlarna; u logt hiertoe in op klarna.nl met het e-mailadres dat hoort bij uw bestelling, of downloadt de Klarna app op uw smartphone of tablet. U kunt Klarna ook bereiken via: 020 – 80 82 852.

© 2006 - 2024 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel