Nieuw!

Dr. Jacoby Pferdesalbe Arthro Gelenk 100 ml

Artikel 2 van 7
€ 12,95 (inclusief btw)

Dr. Jacoby Pferdesalbe Arthro Gelenk is ideaal te gebruiken bij overbelasting en ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie en -verzorging de gewrichten met waardevolle ingrediënten. MSM en hyaluronzuur zorgen voor een elastische glijlaag tussen de gewrichten.

De dr. Jacoby’s paardenzalf Arthro-gewricht zalf met waardevolle ingrediënten die gunstig zijn voor de gewrichten. MSM en hyaluronzuur ondersteunen de elastische glijlaag tussen de gewrichten. Op deze manier kan wrijving worden geminimaliseerd en kan bewegen weer gemakkelijker worden. Cetyl Myristoleaat (CMO) is een nieuwe stof die, in combinatie met menthol, verkoelend werkt en gunstig is voor de gewrichten. Glucosamine, een algemeen bekende stof ter ondersteuning van de gewrichtsfunctie.
Arthro gewrichtspaardenzalf voor uw dagelijks welzijn en ondersteunt de bevordering van efficiënte gewrichten.
Artrose en gewrichtsproblemen zijn twee van de meest voorkomende ziekten in Nederland en wereldwijd Internationale richtlijnen van relevante specialistische verenigingen (EULAR en OARSI) voor knie- en heupartrose bevelen een combinatie aan van advies, instructies, oefeningen en – indien nodig – gewichtsbeheersing. Maar smeersels kunnen ook leiden tot een tijdelijke verlichting van de symptomen en zo de levenskwaliteit van de getroffenen aanzienlijk verhogen, zelfs als de oorzaak van de symptomen niet kan worden weggenomen. 


Dr. Jacoby’s paardenzalf Arthro-gewricht, de nieuwe gewrichtszalf heeft als doel een aangenaam welzijn te garanderen. Er worden innovatieve, maar ook bekende ingrediënten gebruikt.


Masseer de crème 2-3 keer per dag in de aangetaste gewrichtsgebieden en gebruik gedurende een langere periode van ca. 2-3 weken voor een optimaal resultaat.

Overzicht van de functie van de ingrediënten:
Cetylmyristoleaat (CMO)
Vetzuurester, die vergelijkbaar is met de essentiële vetzuren linolzuur en alfalinolzuur, wordt in de menselijke geneeskunde gebruikt voor artritis. Vetzuuresters blijken een ontstekingsremmende werking te hebben.


Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is aanwezig in alle botten, bindweefsel, gewrichten, pezen en kraakbeen door het hele lichaam, met name in een vorm die hyalien kraakbeen wordt genoemd en die de uiteinden van botten bedekt en beschermt. Het zuur vormt een soort buffer en levert een waardevolle bijdrage aan het voorkomen van gewrichtsslijtage en kan ook pijn en gevoelige gewrichten verlichten die gepaard gaan met degeneratieve gewrichtsziekten.


Methylsulfonylmethaan (MSM)
Topische werking door het creëren van een “smeerlaag”.


Glucosamine
Mengsel van vetzuren en glycosaminoglycanen. De preparaten zouden herstellende, pijnstillende, ontstekingsremmende, gewrichtssmerende en kraakbeenbeschermende eigenschappen hebben. Ze voorzien het lichaam van stoffen die belangrijk zijn voor de structuur en functie van bindweefsel, ligamenten en kraakbeen.


Menthol
Verkoelt of geeft een koel gevoel en wordt doorgaans als rustgevend (verlichtend) ervaren bij gewrichtsklachten.

 

Op deze manier kan wrijving worden geminimaliseerd en kan bewegen weer gemakkelijker worden. Cetyl Myristoleate (CMO) is een nieuwe stof die in combinatie met menthol een heilzame en verkoelende werking heeft. Glucosamine, een bekende stof, ondersteunt gewrichten in hun functie

De speciale paardenzalf Artho Gelenk van Dr. Jacoby wordt geproduceerd onder GMP-certificaat.
De hoogste erkenning voor farmaceutische produkten.
Dr. Jacoby Pferdesalbe Arthro Gelenk zit in een 100 ml. verpakking en heeft een Duitstalig etiket.

 

 

 

© 2006 - 2024 www.spierwrijfmiddel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel